Radio - Televisie Hamer
Hamer Witgoed

Radio-Televisie Hamer bv

Adresgegevens Radio-Televisie Hamer
Mgr. Nolensstraat 61  (Winkelcentrum 'Kayershof')
7331 RC Apeldoorn
Tel:
055-5332166
Fax:
055-5431054
E-mail: 
Algemene informatie
 
Radio-Televisie Hamer is in 1965 begonnen aan de Mgr. Nolensstraat 61. Dit begon met de de verkoop van verlichting, wasmachines en koelkasten. Later werd dit uitgebreid met de verkoop van televisies. Nu 50 jaar later is deze winkel uitgegroeid tot een winkel met een ruim assortiment producten waarbij de service nog altijd voorop staat! Sinds de laatste verbouwing in 2006 is onze winkelruimte aanzienlijk vergroot, hierdoor konden wij ons assortiment nog verder uitbreiden. Wij kunnen u goed adviseren over onze producten zodat u zeker weet dat u bij ons de juiste aankopen doet.

Onze service
 
Kiest u voor service dan kiest u voor Radio-Televisie Hamer. Wij garanderen een snelle levering van uw aankopen en kunnen deze snel bij u thuis bezorgen en installeren. Mocht er aan uw aankopen onverhoopt toch iets defect gaan dan zal onze technische dienst dit zo snel mogelijk voor u proberen op te lossen. Ook voor advies en installatie van antenne- en satelliet installaties bent u bij ons ook op het juiste adres. Ook voor onderdelen, aansluitmateriaal, batterijen en stofzuigerzakken bent u bij ons op het juiste adres!
Foto-impressie
 
Met deze foto-impressie hopen wij u een indruk te kunnen geven van onze winkel. Komt u eens langs, de koffie staat altijd voor u klaar!